Om oss

Chipster är en webbutik som säljer produkter inom områden såsom RFID och NFC. Vi har ett utbud av RFID-läsare, NFC-läsare, nyckeltaggar och kort. Vi som driver Chipster är RFID-entuasiaster och har många års erfarenhet inom RFID-fältet.

Vi strävar ständigt efter att öka vårt produktutbud. Just nu kan vi erbjuda produkter som nyckelkort, nyckelbrickor och klistermärken med olika transpondrar. Vi har även läsare som kan läsa av Mifare respektive EM-läsare. Vi kan även erbjuda Yale Doorman nyckelbrickor till troligen marknadens bästa pris. Vi säljer även RFID-programmerare som kan kopiera EM-taggar och kort till andra kort och taggar. Vi har även Mifare-kort som är så kallade Chinese Magic Card. Det innebär att sektor 0 på dessa kort (ID-numret) går att skriva över med till exempel en ACR122U-läsare, utan att man har tillgång till nycklarna för kortet. Det innebär i praktiken att det går att kopiera ett befintligt Mifare-kort eller en tagg till dessa kort.

Vi utökar kontinuerligt vårt utbud inom RFID-fältet och strävar efter att inom några år ha det bredaste utbudet av RFID-produkter i Sverige.

Vi vet att RFID-fältet kan kännas väldigt snårigt även för tekniskt kunniga människor. Kontakta oss därför gärna om du har frågor eller ett specifikt problem du vill lösa så hjälper vi till så gott vi kan med att svara på dina frågor eller lösa ditt problem.