Så här kan du kopiera extra nyckeltaggar

I den här guiden går vi igenom vad du behöver för att kopiera dina nyckeltaggar. Vi går endast igenom hur man kopierar de vanligt förekommande EM-nyckeltaggarna. Det finns även Mifare-taggar. Mifare-taggar går att kopiera men är mycket svårare att kopiera. Vi går inte igenom Mifare-taggar i denna guide.

VIKTIGT! Observera att om du bor i ett bostadshus eller hyreshus så ska du av säkerhetsanledningar alltid följa de regler som gäller för extra nyckelbrickor. Om du är osäker fråga den ansvarige.

Vad du behöver för att kopiera nyckeltaggar

Du behöver en RFID-programmerare och en tagg som du kan kopiera nyckeln till. Vi har länkat till dessa produkter nedan. Du kan kopiera till kort också, så länge det är en EM4305.

Sedan är det är enkelt att använda RFID-programmeraren för att kopiera från orginaltaggen till EM4305-taggen eller kortet. I videon nedan visar vi med en programmerare som utgått från sortimentet, men det fungerar ungefär på samma sätt.

Hur vet jag att min tagg är en EM-tagg?

Ladda ned appen NXP Taginfo till din Android-mobiltelefon. Starta NFC-läsaren. Om du inte kan läsa av din tagg med mobilen så är den troligen en EM-tagg.

Kontakta oss

Om man behöver hjälp och råd kring att välja en taggar, kort eller programmerare så hjälper vi gärna till att reda ut i djungeln. Kontakta oss via kontakt-sidan.